Scion tC Forums banner
1 - 2 of 2 Posts

·
Ironhead
Joined
·
13,253 Posts
1) no. the wire harness for it comes with the bazooka, so there is no existing power line.

2) my ground for my amp is in the spare tire well, under the foam inserts, drilled in to ground to the chassis.

3) there is a rubber grommet through the firewall on the passenger side. with a little work, my 4 gauge power wire fit nicely. then run it under the panels under the dash, under the inner door sill, to where you are sticking your amp.

5) the stock deck has no remote wire run yet. if and when you install the stock deck, run your remote wire under the dash and along the same path as the power wire. worked perfect for me.
 

·
Ironhead
Joined
·
13,253 Posts
okay, i should have added this as well. it seems you are running the stock deck and front speakers. cool enough. on the back of the stereo there is a plug, and in the plug there is a pin missing. this is where your remote power wire would be if it had one. since it doesnt, run it from your amp, along that path, under your dash, and connect that remote wire in the hole in the plug. presto! your amp powers up with your stereo.
also, running that amp and speaker set up, i think you should be running 4 gauge power and ground wires. in that case, you will need a junction box to run your 4 gauge into, and an 8 gauge out the other side of the junction box to the amp.
hope that helps.
 
1 - 2 of 2 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top