New-to-me 2010 tc, have a few questions! - Scion tC Forums
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 (permalink) Old 05-28-2018, 11:03 PM Thread Starter
JJM
Newbie
 
Join Date: May 2018
Posts: 7
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Default New-to-me 2010 tc, have a few questions!

I just got a 2010 tc with 108k miles and I’ve got a few questions about it.

1. I guess these vehicles don’t have amber running lights out front when the lights are turned on? Bulbs are good, everything’s good. I also noticed other tc’s with the lights out while headlights are on. So I guess this is normal operation?

2. How do I remove/clean that filter that’s in the lid of the air filter box?

3. Anyone know where I can get the underbody “shield” that goes at the front of the vehicle?

Thanks for all your help!
JJM is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 05-29-2018, 12:12 AM Thread Starter
JJM
Newbie
 
Join Date: May 2018
Posts: 7
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Default

Ok I figured out the parking lamp issue. The bulbs in the front are only for turn signals, the “parking lamps” are side markers. Mine are burnt out, I suppose.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
JJM is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 03-26-2019, 09:07 AM
Newbie
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Default

Yes you are right...
BrandonNicole is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome