2014 scion tc possibly fuse/possibly worse - Scion tC Forums
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 11-02-2019, 12:35 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Unhappy 2014 scion tc possibly fuse/possibly worse

So here we go.
Car is 2014 scion tc
Yesterday my hazards were on all day, and my battery pretty much died, no big deal.
When going to jump the car, my significant other had the positive and negative switched on her car and I hope it just blew a fuse. I switched the cables but they were on for around 30 seconds. I was able to get my battery recharged and my car turned on so no issues there hopefully.
With that said, when I turn the car on, my check engine light is on, my traction control light is on. When I push on the gas pedal, I get maybe .3 rpms, no real give, doesnt matter if its in neutral or in gear.

I've heard a few different things about which direction to go in. My mechanic (3 hours away) says I probably just blew a fuse and to check there first. Someone else told me to disconnect the battery for 5-10 minutes to reset the computer, but my mechanic said that probably wouldnt fix it. I'm going to start checking the fuses shortly but I don't even have a clue as to which ones to check or where to go after that. I do have full coverage on the vehicle as well so I may get it towed, but I also could possibly use that for repairs if I cant fix it myself. Not sure.

Any help, tips, advice, or solutions would be greatly appreciated!!!

Last edited by aj2014sciontc; 11-02-2019 at 12:37 PM. Reason: More info for the post
aj2014sciontc is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome